Fidesz a Ligetről: a baloldal csak balhézni tud

A baloldal csak balhézni tud - reagált a Fidesz-frakció szombaton délután PM és az Együtt pár órával korában kiadott közleményeire.
A Városligetben Magyarország minden eddiginél nagyobb közparkjának rekonstrukciója indul el, a hatóságok pedig a munkálatok folytatásához szükséges törvényes rendet őrzik jogszerű eljárások keretében, szemben a baloldallal és aktivistáikkal, akik "csak balhézni tudnak és drogtanyákat vesznek védelmükbe" - írták.

Hangsúlyozták: a Városliget szebb, zöldebb, fásabb lesz, a főváros legszebb parkjává válik, a parkban kevesebb beton és több zöldterület lesz; emlékeztetnek arra, hogy a terület fejlesztéséről Zöld Liget néven fórumsorozat is indul, "ahol lehetőséget biztosítanak a vélemények kifejtésére, politikai hisztéria nélkül". Ha a baloldalon múlik, akkor Budapesten semmilyen fejlesztés és felújítás nem történt volna az elmúlt években: kormányzásuk alatt hagyták lepusztulni a Városligetet és a főváros más természeti, építészeti értékeit is - jegyezték meg.

Szombaton jelentette be a PM, hogy hivatali visszaélés gyanújával ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz a Városligettel kapcsolatos birtokvédelmi határozat miatt.

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja korábban közölte, hogy Szelényi Zsuzsanna országgyűlési képviselő írásbeli kérdéssel fordul Pintér Sándor belügyminiszterhez az ügyben, hogy "miért tétlen a rendőrség a bőrfejű magánhadseregek önbíráskodásával szemben".

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.