galéria megtekintése

Fásy Ádám beleállt a kampányba - jól meg is rázta a pofonfát

47 komment

NOL

Facebook-oldalán ismételte meg a Fidesz mondandóját a mulatós zene pápája.

Fásy Ádám hivatalos Facebook-oldalán foglalt állást a menekültellenes népszavazás mellett. "Mi, magyarok mindig népszavazáson döntöttünk a jövőnket érintő legfontosabb ügyekben, most sem lesz másképpen, hisz október 2-án csak mi magyarok dönthetjük el, hogy kivel szeretnének együtt élni és kivel nem" - posztolta ki kedden este plakátfotója mellett a Fásy Mulató tulajdonosa.

A facebookozás veszélyes játék, rögtön le is csapták a kommentelők a magas labdát:

 

"te miről beszélsz??? hol élsz??? Mi, magyarok mindig népszavazáson döntöttünk a jövőnket érintő legfontosabb ügyekben, hol, mikor,miben? az elmúlt 6 évben miről volt népszavazás? segítek: semmiről! a fidesz lehetetlenné teszi!!! paks2? városliget tönkretétele? orbán várba menetele? olimpia?????? stadionok épitése? soroljam még,mikről nem kérdezik meg a Zembereket? amikor majd ezt a bagázst lehúzták a wc-n, nyalsz a következőnek? nyugi, le lesz ez is mentve, meg amikor rogán oldalán nyaliztál, az is, és elő lesznek ezek véve!" - jött a válasz, amelyet száznál is több hasonló követett.

Fásy Ádám
Mediaworks/archív

"Szégyellje magát "művész úr"! Miért kell kiállni egy hazug, gyűlöletkeltő kampány mellett?"

"Kedves Fásy Ádám ! Ahogy Pataki Attilának is sokan írták Ön nem áll a kör közepén csak egy eszköz !!!"

"Én arról fogok népszavazást kérni , mikor adjátok vissza a magánnyugdíjamat ? Nem nagy összeg !!!! 1 146 700 ! Qrva jól jönne !!!"

"Hazugsághoz adod a neved és arcod??? Igazi Magyar honfitárs!!!"

"Ádám bátyám! Nem megy a mulató?"

Szerencsére a bajban nem hagyták magára a Miniszterelnök Úr hívei a Művész Urat, reggel megérkezett az erősítés, és immár az EU zsidó vezetőit is leleplezték az új hozzászólók.

Frissítés:

Cikkünk megjelenése után Fásy Ádám feltehetően észrevette, hogy többet vesztett a vámon, mint amennyit a réven nyert, mert nem csak a kommenteket törölte, hanem az egész posztot eltüntette.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.