Farkasházy: Boldoggá tesz, ha kikap a magyar válogatott

Mindig boldoggá tesz, amikor kikap a magyar válogatott, mert ez is mutatja Orbán Viktornak a labdarúgással kapcsolatos elhibázott politikáját, mondta Farkasházy Tivadar Kálmán Olgának az Egyenes Beszédben.

Nem látott a pipától, amikor a törökök a 89. percben belőtték a győztes gólt, és ezzel eldőlt, hogy nem leszünk a legjobb harmadikak, és nem kerülhetünk be pótselejtező nélkül a labdarúgó Európa-bajnokságra, mondta el szerdán az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Kálmán Olgának Farkasházy Tivadar író, humorista.

Az viszont boldoggá tesz, hangsúlyozta, amikor a magyar válogatott kikap, mert ez is mutatja Orbán Viktor labdarúgással kapcsolatos elhibázott politikáját - tette hozzá.

A humorista újabb boldog percekre számíthat, hiszen, mint hangsúlyozta, a pótselejtezőben mind a négy lehetséges ellenfelünk jobb nálunk. Az, hogy kiemelt csapat vagyunk, nem oszt, nem szoroz, legfeljebb annyi a különbség, mint az akasztás vagy a főbelövés között.

Farkasházy szerint kár, hogy nem tudtuk megtartani szövetségi kapitánynak Dárdai Pált. A magyar edzők alapvetően nagyon rosszak, 40-50 éve nem volt jó szakemberünk. Nem kaszinókat kellene adni unatkozó öreguraknak, hanem külföldről igazolni jó utánpótlás szakembereket - közölte.

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.