Évi kilencmillióért hosszabbít Orbán fotósa

Újabb egyéves szerződést kötött a Miniszterelnökség a Fókusz-Pókusz Kft.-vel az Orbán Viktor kormányfő részvételével zajló események fotózására, a fényképek archiválására; a díjazás az egy évre kilencmillió forint plusz áfa.

A kormányzati honlapon szerdán közzétett vállalkozási és felhasználási szerződés rögzíti, hogy június 1-jétől a jövő év május 31-ig a Miniszterelnökség, eseti igény szerint, megrendeli a Fókusz-Pókusz Kft.-től - amelynek ügyvezetője Burger Barna - a kormányfő részvételével zajló események helyszíni teljes, művészi igénnyel készített fotódokumentációjának elkészítését, az archiválást és a képek átadását.

Fotós és alanya: Burger Barna és Orbán Viktor
Burger Barna, Orbán Viktor

A megállapodás szerint a feladatokat elsősorban Burger Barnának kell ellátnia, de ha szükséges, gondoskodnia kell megfelelő helyettesítésről.

A vállalkozót munkájáért havi 750 ezer forint plusz áfa, a szerződés teljes idejére kilencmillió forint plusz áfa illeti meg. A Fókusz-Pókusz Kft. 2011. június 1. és idén május 31. között ugyanennyiért fotózta a miniszterelnököt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.