Én, Erdősi Lászlóné, itt vagyok

Kiderült, hogy ki lehet a titokzatos, minden kérdésre nemmel felelő, de a kopasz és kigyúrt férfiak segítségét igénybe vevő asszony az Országos Választási Iroda előteréből, aki négy másodperccel előzte meg az MSZP-t népszavazási beadványa érkeztetésekor. 

Erdősi Lászlóné nevét kedden délelőtt ismerte meg az ország, amikor is kiderült, hogy a Fradi Security kopaszai megakadályozták Nyakó Istvánt abban, hogy elsőként nyújtsa be népszavazási beadványát az OVI-nak. Megelőzte őt az idős asszony, így az ő – vasárnapi boltzárt helyeslő és támogató – kezdeményezése és kérdése előnyt élvez a választási bizottság előtt.

Nap közben kiderült, hogy Erdősi néni a herceghalmi polgármester felesége. Az Index információja szerint Erdősi László az ősfideszesek közé tartozik, 1990-ben az I. kerületben egyéniben választották meg önkormányzati képviselőnek, majd alpolgármester lett. 2010-ben Herceghalmon is a Fidesz jelöltje volt, 2014-ben viszont már függetlenként indult. Ekkor már a Fidesz saját jelöltet állított Erdősi ellen. A felesége azonban Orbán Viktort ábrázoló, „Az én miniszterelnököm" feliratú kitűzővel járt a településen a választási időszakban, közéleti tevékenységének viszont csupán egyetlen lenyomatát lehet fellelni. A Herceghalmi Hírmondó 2011-es évfolyamában a kutyatartás tisztasági elvárásait propagálta egy saját maga által jegyzett cikkben, amelynek „Zacskózás és utána ... kuka!!" volt a címe. 

Az ATV a Facebook-oldalán egy olvasó hívta fel a figyelmet a népszavazást kezdeményező és a rezsicsökkentést reklámozó idős asszony különös hasonlóságára. Nos, a két képen látható hölgy valóban kísértetiesen hasonlít egymásra.

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.