Talán szégyell valamit? Eltűnt Zay Andrea önéletrajza

Hipp-hopp - nagyjából ilyen sebességgel tűnt el a Népszabadságban csütörtökön megjelent cikkünk után Zay Andrea, a Közép-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség nemrégiben kinevezett igazgatójának önéletrajza a városatya.hu-ról.

Eltűnt Zay Andrea, a Közép-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség nemrégiben kinevezett igazgatójának önéletrajza a városatya.hu-ról péntek délelőtt. 

A Népszabadság egy nappal korábban, csütörtökön adta hírül, hogy a környzetvédelmi szakmát igencsak meglepte Zay Andrea kinevezése e fontos posztra: a terézvárosi önkormányzatban fideszes képviselőként is tevékenykedő negyvenhét éves új felügyelőségi vezető önéletrajza szerint ugyanis eddig leginkább különféle civil egyesületek aktivistájaként került kapcsolatba a természetvédelemmel. Például részt vett az andornaktályai Búbos Banka Környezetvédő Kör alapításában, táborokat, élővíz-figyelő programokat szervezett.

Az egri főiskolán biológia-technika, majd kémia-környezetvédelem szakon végzett asszony oktatástechnológusi, irodavezetői és politikai szakértői szakképesítést, majd jogi végzettséget is szerzett. Négy évig, 1999 és 2003 között az MTV Közalapítvány titkárságvezetője, 2004 és 2005 között pedig Illés Zoltán országgyűlési képviselő személyi titkára volt, aztán a Regnum Katolikus Általános Iskola megbízott igazgatói posztjára, majd 2007-ben a Práter Általános Iskola igazgatói székébe jutott, s innen került a fehérvári székhelyű régiós környezetvédelmi hatóság élére, néhány hete. 

Mindez péntek délelőttig olvasható volt a varosatyak.hu honlapon, hisz - miután az igazgató nem kívánt nyilatkozni kinevezésének hátteréről - munkatársaink is e forrásból tájékozódtak Zay Andrea életének és szakmai karrierjének fontosabb állomásairól. 

Péntek délelőtt azonban - miként a nol.hu-n olvasható kommentekből is kiderült -, az önéletrajz "eltűnt" a honlapról, helyette mindösze ez a néhány sor olvasható a korábban meglehetősen terjedelemes információhalmaz helyett: "Negyvenhat éves, egy egyetemista fiú édesanyja. Tanár, jogász, politikai szakértő, jelenleg egy iskola igazgatója. 8 évig volt megyei önkormányzati képviselő, 3 éve kerületi önkormányzati képviselő. Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP".

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.