Elmúltnyolcév - a Fidesz öt év kormányzás után még mindig itt tart

A Fidesz szerint az MSZP által támogatott Gyurcsány- és Bajnai-kormány tönkretette Magyarországot, a szocialisták kormányzásának végén nem gazdasági növekedés volt, hanem brutális visszaesés.
A kormánypárt frakciója ezzel Burány Sándor MSZP-s országgyűlési képviselő szavaira reagált, aki arról beszélt, hogy a magyar gazdaság növekedésének üteme lassul, eközben a fideszes strómanok egyre gyorsuló ütemben gazdagodnak, a lassabb növekedésért pedig az Orbán-kormány gazdaságpolitikáját tette felelőssé.

A Fidesz ezzel szemben úgy látja: az Orbán-kormány visszaszerezte az ország gazdasági önrendelkezését, szakított a megszorítások politikájával, gazdasági fordulatot hajtott végre, tartós növekedési pályára és pénzügyileg is stabil lábakra állította az országot.

Magyarország tavaly Európa egyik legjobb gazdasági növekedését produkálta, az idén is várhatóan 3 százalék körül alakul a gazdasági növekedés, ezzel együtt egyre több a munkahely, csökkennek az adók és nőnek a bérek - mutatott rá közleményében a kormánypárt frakciója.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.