Százak mentek el a Mojszejev elmaradt előadására

Annak ellenére, hogy már korábban bejelentették az elmaradását, mégis több százan mentek el a kedd este 7 órára, a Papp László Sportarénába meghirdetett Mojszejev előadásra.

A földühödött emberek, úgy tűnik, nem értesültek az előadás törléséről, csak akkor, amikor a biztonsági őr kitűzött egy cetlit a kapura, amin egyebek mellett ez áll: "Technikai okokból az előadás elmarad, a jegyek érvényesek a 2009. március 21-ei előadásra, vagy a vásárlás helyén december 22-ig válthatók vissza!". A nyugtató szándékú sorok között az is olvasható: amennyiben a jegyét online rendelte, a visszaváltás is online fog történni. Igaz arra egyelőre nincs bővebb magyarázat, hogy online hogyan küldik vissza a pénzt.

Helyzetjelentés Mojszejevékről
Helyzetjelentés Mojszejevékről

A tömeg a Kedves Vásárlóink megszólítást tartalmazó "kitűző" ellenére fölháborodottan vonult a pénztárakhoz – zárt ablakok fogadták őket, holott szemmel látható volt, hogy az épületben vannak dolgozók.

Egy asszony ingerülten csak annyit mondott, hogy legalább a parkolónál kiírhatták volna, hogy nem lesz előadás, mert akkor nem kellene parkolási pénzt fizetni.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.