Elhunyt Molnár Csaba, a Felcsút SE egykori elnöke

Hatvannégy éves korában váratlanul elhunyt Molnár Csaba, az MLSZ volt elnökségi tagja, a Felcsút SE egykori elnöke, felcsúti vállalkozó, a Femol 97 Kft. egykori alapító-vezetője – értesült lapunk a vállalkozó családjától.

Molnár cégéből tavaly szorították ki a családját – a jelenleg 88 dolgozót foglalkoztató építőipari vállalkozás új tulajdonosa Mészáros Lőrinc polgármester, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke lett.

Molnár elsősorban a felcsúti labdarúgás körül bábáskodott – Orbán Viktor első miniszterelnöksége idején, 1999-ben itt lett a Felcsút SE igazolt játékosa. Az első profi pályák a Femol Kft. támogatásával épültek. Molnár Csaba alvállalkozóként vett részt az első Orbán-kormány autópálya építkezésein és – egyebek mellett – a kőbeszállítás is az ő feladata volt.

Arról lapunk többször is írt, hogy épp a kővel kapcsolatos árvita vezetett az Orbán Viktorral való viszonyának megromlásához, valamint az, hogy önkormányzati képviselőként keresztülhúzta a politikus által alapított Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány áron aluli vételi ajánlatát a falu futballpályájának megvásárlására. Két éve aztán a valós árat – a korábban kínált hatszorosát –, 150 millió forintot volt kénytelen az alapítvány kifizetni a stadionépítéshez nélkülözhetetlen futballpályáért az önkormányzatnak.

Molnár Csaba temetése szerdán 4 órakor lesz szülőfalujában, Felcsúton. (Ferenczi Krisztina)

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.