Elcsúfította a Fideszes jelölt képét a szocialista jelölt

A terézvárosi választási bizottság szerint Külgusz Imre, helyi szocialista önkormányzati képviselőjelölt jogsértést követett el azzal, hogy kormánypárti plakátokat rongált meg.

Császárné Csóka Ilona, a Fidesz-KDNP terézvárosi kampányfőnöke közleményében tudatja: Külgusz Imre az "elmúlt napokban sportot űzött abból, hogy letépkedte, megrongálta a plakátjainkat, illetve elcsúfította az azon szereplő polgármesterjelöltünk, Hassay Zsófia fényképét". Hozzáteszi: több ízben hiába kértét a jelöltet, hogy fejezze be a "jogsértő, etikátlan és primitív viselkedését", illetve más szocialista politikusoknak is eredménytelenül szóltak, hogy "állítsák le az elszabadult hajóágyúként viselkedő társukat".

A Fidesz-KDNP állításait tanúkkal, illetve fényképekkel tudja bizonyítani, a politikust pedig a rendőrségen is feljelentették rongálás miatt, mivel - mint fogalmaznak - Külgusz Imre "minden határon túlment". A kormányszövetség helyi szervezetei abban bíznak, hogy a terézvárosi szocialisták "levonják az ügyből a konzekvenciát és visszaléptetik a jelöltségtől a törvénysértő politikust".

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.