Habony és Tiborcz együtt ebédelt a TV2, a Századvég és az MNV vezetőivel

Együtt ebédelgettek ma az ország egyik legexkluzívabb éttermében Tiborcz István, Habony Árpád, valamint a TV2, a Századvég és a magyar nemzeti vagyonkezelő vezetői - tudósított az Együtt.

Együtt látta ma ebédidőben Szigetvári Viktor, az ellenzéki Együtt elnöke az ötcsillagos Four Seasons szálloda éttermében Tiborcz Istvánt, Orbán Viktor vejét - akihez állami pénzek garmadájának elnyerése köthető -, Szivek Norbertet, az állami Magyar Nemzeti Vagyonkezelő elnökét, egy közeli asztalnál Dirk Gerkenst, a - legutóbbi tulajdonosváltása óta egyre inkább Fidesz-szócsővé váló - TV2 vezérigazgatóját, valamint Szalay-Bobrovniczky Kristófot, a kormányhoz szintén közel sorolt Századvég Alapítvány elnökhelyettesét.

Az ellenzéki párt politikusa minderről a Twitteren tudósított "élőben", amit az Index szúrt ki. Közlése szerint egy külföldi újságíróval volt megbeszélt találkozója a patinás étteremben, amikor egy közeli asztalnál Tiborcz Istvánra és a vele tárgyaló Szivek Norbertre lett figyelmes. Először azt írta, már csak Habony Árpád hiányzik. Majd pontosított: a kormányfő "nem tanácsadója" is jelen volt.

Az Index érdeklődött Szivek és Szalay-Bobrovniczky titkárságán a találkozók mibenlétéről, de nem kaptak választ.

Nemrég Pápa Levente Együtt-politikus közölt egy képet, amelyen kedélyesen iszogat Polt Péter legfőbb ügyész és Matolcsy György, a - számos feljelentésben érintett - Magyar Nemzeti Bank elnöke.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.