Egyszerűbb lesz a pályázás a gazdák érdekében

Módosul a Vidékfejlesztési Program beruházási pályázatait érintő üzleti terv dokumentációja: azt ígérik, hogy átláthatóbb és egyszerűbb lesz. 

A Miniszterelnökség a gazdák érdekeit figyelembe véve módosítja a Vidékfejlesztési Program (VP) beruházási pályázatait érintő üzleti terv dokumentációját. Az egyszerűsítés elsősorban az 50 millió forint teljes projektösszeg alatti projekteket érinti - olvasható a Miniszterelnökség közleményében.

Mint írják, a Vidékfejlesztési Program kialakításában fontos szempont volt, hogy a többi operatív programhoz igazodó egységes eljárásrend, egyszerűsített támogatástípusok bevezetése és egyszerűsített elbírálás segítse a gazdálkodókat elképzeléseik megvalósításában.

A VP beruházási pályázatait érintő módosítás során a korábban megjelent üzleti tervhez képest átláthatóbb, kevesebb adminisztrációval járó, egyszerűbb üzleti terv kerül megjelentetésre. Fontos különbség, hogy az 50 millió forint teljes projektösszeg alatti támogatásra pályázó ügyfeleknek pénzügyi terv elkészítése sem szükséges a pályázat benyújtása során.

A Miniszterelnökség felhívja az ügyfelek figyelmét, hogy a pályázatok kitöltése során körültekintően járjanak el és a változásoknak megfelelően készítsék el a kérelmüket.

Az üzleti terv módosításáról a pályázók a www.palyazat.gov.hu weboldalon, a beruházási pályázati felhívások mellékleteiben részletesen tájékozódhatnak - zárul a közlemény.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.