Egyre több luxusszállodája van Orbán jó barátjának

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester az egyik emberén keresztül üzemelteti a Lifestyle Hotelt és a Salirist, de a jövőben a Hunguest Hotels 19 szállodája is az ő tulajdonába kerülhet.

Az Orbán Viktor bizalmasaként ismert felcsúti polgármester és oligarcha látványos luxusszálloda-szerző akcióinak járt utána a Heves Megyei Hírlap.

Ahogyan a Salirisről szóló, egy hónappal ezelőtt megjelent cikkben is említettük már, aznap, amikor az egerszalóki szálloda címére fióktelepet jegyzett be a nemrég üzemeltetővé előlépő Event-Immo Kft., a mátrafüredi Lifestyle Hotel Mátra címén is fióktelepet létesített, majd április közepén annak az üzemeltetését is átvette.

A Lifestyle Hotel Mátra tulajdonképpen a Quaestor-vagyonhoz tartozott – a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. portfóliójának volt a része –, és le is foglalták a többi vagyonelemmel, köztük a győri stadionnal, továbbá a számlákon maradt pénzzel együtt, bár amikor ezt a megyei lap korábban közzétette, akkor a szálloda vezetése ezt igyekezett cáfolni.

Úgy tudni – erről a 168 óra írt a múlt héten –, hogy Mészárost érdekelheti az eladó Hunguest Hotels szállodalánc is. Ehhez 19 luxusszálloda tartozik Magyarországon. Mészáros egyébként nemrég megnyitotta egy kis szállodáját Óbarokon, s hotelt építene Alcsúton is.

Részletek a heol.hu-n >>>

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.