Egy szakértő futsalos már feladta Szijjártó külügyében

Március utolsó napján befejezte külügyi szolgálatát Andréka Domonkos, a Külügyminisztérium szervezési vezetője, aki tavaly nyárig a Dunakeszi Kinizsi futsalcsapat ügyvezetője volt.
Már a Miniszterelnökségen együtt dolgozott a teremfocicsapatot erősítő Szijjártó Péterrel, és protokollreferensként – egy interjúban elárulta – egyebek mellett vécéket térképezett fel a kormányfő számára. A külügynél Szijjártó érkezése óta protokollfőnöki feladatokat látott el, de a vs.hu korábbi írása alapján munkaszerződéssel, miután nem volt meg a vezető beosztású kormánytisztviselői poszthoz szükséges felsőfokú végzettsége.

A tárca mostanáig nem válaszolt a távozás okát firtató kérdésre, így nem tudni, számíthat-e más kormányzati megbízásra. A minisztérium – miután a sajtóban megjelent, hogy a futsalcsapat több tagja náluk kötött ki – korábban azt közölte, Andréka, mióta leköszönt a Kinizsi éléről, csak a tárca protokolláris feladatait látja el, „munkáját tisztességgel és magas szintű szakértelemmel végzi".

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.