Beintett Kósának a polgármester: nem megy a stadionavatóra

Hajdúszoboszló polgármestere nem helyesli, hogy az országban 156 milliárd forintot költenek stadionépítésre, ezért tiltakozása jeléül nem fogadja el Kósa Lajos meghívását az új debreceni aréna csütörtöki avatására.

A Facebook közösségi portálon tette közzé Sóvágó László, Hajdúszoboszló polgármestere azt a névre szóló meghívót, amelyet Kósa Lajos debreceni polgármestertől kapott az új Nagyerdei Stadion csütörtöki avató ünnepségére.

Sóvágó azonban a meghívóhoz hozzáfűzte azt is: nem megy el az eseményre, mert nem ért egyet az országban zajló stadionépítési lázzal.

Mint fogalmazott, "megkaptam a meghívót a debreceni stadion avatására. Nem megyek". Mint írja, "a labdarúgás teljesítményével összhangban kettőt-hármat, akár a debrecenit, magam is elfogadok, de ami most történik, a valóságtól elrugaszkodó, túlzó".

Az egykori MDF-es parlamenti képviselő bejegyzése így zárul: "mondjam el ott is, gyönyörű ez a létesítmény, de ettől nem hatódok meg, másra kellene ez a tengernyi pénz. Nem fogok kifordulni önmagamból, nem játszok el semmit. Sok sikert Debrecen labdarúgásának".

Sóvágó László a poszthoz írott kommentjében megírta azt is: a meghívó neki és partnerének névre szól, így azt másnak nem tudja felajánlani.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.