Egy helyettes államtitkár dobbant a Miniszterelnökségtől

Távozik posztjáról Polacsek Csaba, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkárságának helyettes államtitkára, mandátuma 2015 végével szűnik meg, és ezután visszatér a magánszektorba - közölte a Miniszterelnökség kedden az MTI-vel.
Polacsek Csaba saját kezdeményezésére, több mint öt év után, egy nemzetközi tanácsadócég egyik vezetőjeként tér vissza a magánszektorba, feladatait a Miniszterelnökségen belül Bartal Tamás helyettes államtitkár veszi át.

Polacsek Csaba az MTI-nek úgy nyilatkozott, hogy az elmúlt öt és fél év nagyon érdekes és szakmailag tartalmas időszak volt számára, ugyanakkor most ismét a privátszektor kihívásaihoz fordul.

A távozó helyettes államtitkár korábban közel húsz éven keresztül a versenyszférában dogozott pénzügyi és üzleti területen. 2010 és 2014 között a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. társasági portfólióért felelős főigazgatója volt, 2014 nyarától a szakállamtitkárság vagyonpolitikáért és tulajdonosi joggyakorlásért felelős területét irányította.

A szakember fontos szerepet vállalt a Magyar Posta üzletpolitikájának megújításában és az állami társaság nemzetközi szerepének megerősítésében - olvasható a közleményben

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.