Fotó cáfolja Rogán állítását, hogy sohasem találkozott Portikkal

Közös fotót talált Rogán Antalról és Portik Tamásról az Együtt alelnöke.

Juhász Péter Facebook-oldalán tett közzé egy olyan felvételt, amelyen szerepel az éppen börtönbüntetését töltő budapesti maffiafőnök és az Orbán-kormány minisztere is.

A miniszterelnöki kabinetiroda egy korábbi közleményben állította, hogy Rogán Antal soha sehol nem találkozott Portik Tamással, se házibulin, se máshol.

A kép, amelyet az Együtt alelnöke tett fel Portikról és Rogánról a Facebook-oldalára
A kép, amelyet az Együtt alelnöke tett fel Portikról és Rogánról a Facebook-oldalára
Forrás: Facebook

A közleményt azt követően adták ki, hogy Portik a Fővárosi Bíróságon, a Rogán Antal és Juhász Péter között folyó személyiségi jogi perben azt vallotta, tízmillió forintnyi eurót adott át Habony Árpád nagynénje, Pápa Marianne nevében Rogán Antalnak.

Portik a tárgyaláson többek között arról beszélt, hogy a kétezres évek közepén-végén ismerte meg Rogánt, nagyvilági életet élt ekkor. Pápa Marianne-t, Habony Árpád nagynénjét állítása szerint 2008-2009-ben egy bírósági tárgyaláson ismerte meg. Ő 5-6 éve "Árpival", vagyis Habony Árpáddal felvezettek neki egy üzleti tervet az olcsó belvárosi ingatlanokról. „A Tóni intézi a piaci árnál jóval alacsonyabban a belvárosi ingatlanokat" – mondta a tárgyaláson Portik.

Rogán a bírósági vallomás után hamis tanúzásért feljelentette Portikot. A Népszabadság szerdán megírta, hogy ebben az ügyben nem nyomoz az ügyészség, a Rogán elleni vesztegetési gyanút viszont vizsgálják.

Juhász Péter a Facebookon azt írta a kép mellé, hogy nem csak a kép, hanem több szemtanú is cáfolja Rogánt, és állítja, hogy valóban ismerték egymást.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.