Egy éve nincs válasz: Miből „floridáztak” a debreceni városvezetők?

- Évfordulóhoz érkeztünk. Egy éve a vagy.hu internetes hírportál cikkében ismertette, hogy számos debreceni városvezető tisztázatlan forrásokból Floridába utazott. A mai napig nem tudjuk, hogy milyen forrásokból tették ezt, a mai napig nem tisztázott, pontosan milyen célból és mennyiért - olvasható az Együtt – Korszakváltók Pártja debreceni szervezetének közleményében.

Azt írják: az érintett személyek nyilvánvaló hazugságcunamija, miszerint szakmai konferencián vettek részt, már a rákövetkező napokban megbukott és azóta is csak arcátlan mellébeszélés jut az érdeklődők osztályrészéül. Felháborító módon azóta is az egyetlen ítélet, amely az ügyben született, a tiltakozó demonstrációnkra rendőrségi bejelentést tett Káposznyák István felelősségre vonása, annak ellenére, hogy politikusunk rendőrségi feljelentést is tett a Florida-ügy kapcsán.

- Korrupciós rezsicsökkentést követelünk. Felszólítjuk az ügyben érintetteket, hogy számoljanak el a debreceni lakosok felé. Az ultimátum november 17-én 18:00-ig tart. Amennyiben nem történik előrelépés az ügyben, az országos „Közfelháborodás napján” határozottabban fogunk fellépni a közpénzzel visszaélő és a debrecenieket pofátlanul lenéző floridázókkal szemben. Bízunk benne, hogy az önkormányzati választáson bizalmat kapott új városvezetés nem kívánja folytatni elődei gyakorlatát - fogalmaz az Együtt debreceni szervezetének közleménye.
Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.