galéria megtekintése

Deutsch Tamás tovább gyalázza Pukli Istvánt

58 komment

NOL

Úgy látszik, Deutsch Tamás lett a kormányzat karaktergyilkos kommandójának parancsnoka: a fideszes EP-képviselő a tőle megszokott stílusban vájkál Pukli István magánéletében.

Tovább ekézi Pukli Istvánt, a Teleki Blanka Gimnázium igazgatóját Deutsch Tamás. Az Európai Parlament fideszes képviselője a tőle megszokott (útszéli) stílusban értekezik csütörtöki Facebook-posztjában a pedagógustiltakozások szimbolikus alakjává vált iskolaigazgató családjáról.

"A Pukli úgy jó, ahogy van. Civilnek füllenti magát, pedig pártember – naná, évtizedek óta ez a divat a baloldalon (az persze érdekes kérdés, hogy azért csinálják-e, mert gyárilag hazudnak, vagy tudatalatt maguk is szégyellik a dolgot)" – írja bejegyzésében Deutsch.

Szerinte Pukli István "megdöbbentő őszinteséggel" ávós nagypapázik, meg börtöntöltelék testvérezik – természetesen senki nem tehet a felmenőiről (az persze annyira eredeti volna, ha végre már nem egy ávós dinasztiából jönne a pillanatnyi szoci hőzöngő) – írta a Facebookon az EP-képviselő.

 

"Alig három éve még teljesen rendben volt az "orbáni oktatási rendszer", amikor megfelelő képesítés nélkül és nulla támogató szavazattal akart iskolaigazgató lenni és tanár, diák, szülő, balett-táncos és kőfaragó tiltakozott és tüntetett ellene – persze attól mert oktatási intézmény igazgatója az ember, lehet még fontoskodó köpönyegforgató (Pukli eposzi jelzője lett a "lázadás arca" bullshit, azt pedig tudjuk, hogy az arc a lélek tükre). Szóval, hajrá, Pukli! Ennyi" – olvasható Deutsch Facebook oldalán.

Lázadóból lett kommandó-parancsnok
"A lázadás arca bullshit"

A hozzászólók közül többen hasonló stílusban gyalázták Puklit, egyikük viszont felrótta, hogy Deutschnak sikerült egy mondaton belül leírnia, hogy senki sem tehet a felmenőiről, s hogy Pukli ávós dinasztiából származik. "Tamás, döntsd már el, hogy most apákésfiúkozol, vagy nem. Mert ugye egyszerre a kettőt - erre van amúgy egy szép magyar mondás a szüzességről - nem lehet" – írja az egyik kommentelő. Egy másik hozzászóló ezzel szemben arra a korszakos felismerésre jutott, hogy "azok a gyerekek, akik kommunista légkörben nőttek fel, ma is kommunisták".

Úgy látszik, a Pukli Istvánnal szemben indított kormányzati hadjáratnak - lásd a karaktergyilkosságról szóló cikkünket - Deutsch Tamás lett az egyik vezére, hiszen kitüntető figyelmet szentel az iskolaigazgató magánéletének. Keddi Facebook-bejegyzésében azon rugózott, hogy Pukli MSZP-s volt, "és volt a Zuschlaggal is, de nem azért, amiért a Zuschlag volt vele"; a nagyapja pedig "mocskos ávós volt", testvére pedig "nettó köztörvényes bűnöző". (Pukli István maga hozta nyilvánosságra nagyapja ávós múltját és testvére börtönbüntetését, éppen azért, hogy elébe menjen a kormányzati támadásoknak - a Szerk.)

A fideszes karaktergyilkossági kísérletet Pukli István sem tűrte szó nélkül: ahogy lapunknak fogalmazott, azért támadják, mert a hatalom félni kezdett. "Látják, hogy erő van bennünk, mögöttünk, és igazunk van – ha nem lenne, nem támadnának. De minden lejárató szándékú akciójuk kontraproduktív, és minket erősít. A pedagógusok értelmesek, átlátnak a szitán, nem lehet megvezetni őket, ezek a módszerek nálunk nem működnek".

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.