Deutsch Tamás a Simicska-Orbán "háborúról"

Teknős Miklós / Népszabadság

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője interjút adott lapunknak, melyben a Simicska-Orbán "háborúról", az RTL Klubról és a reklámadóról is elmondja a véleményét. A kormánypárt egykori médiapolitikusával készített interjú a Népszabadság szeptember 18-ai számában jelenik meg.

Részlet a beszélgetésből:

Az az Önök számára kedvező része a híreknek, hogy Orbán Viktor miniszterelnök függetleníti magát a legnagyobb oligarchától, Simicska Lajostól, aki a közbeszerzések és állami megrendelések milliárdjait kapta meg? Mert ezzel  megcáfoltnak látszik visszamenőleges hatállyal az Orbán-Simicska-rezsim vád is?

Így van. Hiszen miről szólnak a hírek? Ki az, aki a „szörnyűséges” Simicska “Oligarcha” Lajossal szemben a leghatározottabban fellép? Orbán Viktor. Politikai ellenfeleink és az ellenzéki sajtó bulváréhsége, az “Orbán-Simicska háborúsdi” álhírei döntik romba az elmúlt években iszonyatos energiával épített “jaj-jaj, milyen rettenetes Orbán-Simicska rezsim van” hazugságát. Ezért a háborús tudósítások politikai kommunikációs üzenetét kaján mosollyal fogadom.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.