De mire kér pénzt Török Zsolt?

Közösségi oldalán kért pénzt barátaitól és ismerőseitől Török Zsolt volt szocialista országgyűlési képviselő, hogy ki tudja fizetni egy bukott per költségeit. A pernyertes Selmeczi Gabriella azt állítja: már megkapta a pénzt az MSZP-től.

„Kedves ismerőseim, barátaim! A bíróság nemrég hozott ítéletet egy 2013-as, még az MSZP szóvivőjeként, a magánnyugdíjvagyon eltűnéséről tett kijelentésem kapcsán, Selmeczi Gabriella felperes által ellenem indított perben. Ez alapján kell összesen több, mint félmillió forintos kártérítést és százezres perköltséget, illetve illetéket kifizetni, aminek egy részét az MSZP már ki is egyenlítette. Ezt köszönöm! Azonban, a bírósági ítéletnek nem tudok eleget tenni maradéktalanul. Ezért szeretném anyagi segítségeteket kérni! Ha tudsz pár ezer forintot nélkülözni, s 1-2 ezer forintot utalni, már azzal is nagyon sokat segítesz nekem, hogy ezt rendezzem. Ezen szolidaritási akció is üzenet lehet, hogy sokan vagyunk és nem törhetnek meg bennünket. Támogatásodat csak munkámmal, kiállásommal tudom meghálálni” – írta közösségi oldalán Török Zsolt.

A bejegyzést azonban néhány perccel ezelőtt törölte.

A Magyar Időknek nyilatkozva Selmeczi Gabriella azt mondta, az MSZP április 20-án maradéktalanul átutalta a megítélt kártérítés teljes összegét. Az ellentmondás okait firtató Indexnek Török úgy nyilatkozott: a párt valóban kifizette Selmeczinek a kártérítést, ám csak a felét vállalta át, a másik felét és a perköltséget azonban neki kell kifizetnie.

A kommentelők többsége egyébként azt írta, segítene a bajba jutott politikusnak.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.