De hol van Orbán?

Svájcban. A kitiltás-botrány és a netadó miatti felhördülés közepette a miniszterelnök a családjával együtt Lausanne-ba utazott, ahol a lánya, Ráhel mesterfokú képzésen vesz részt egy elit vendéglátóiskolában. Ezernyolcszáz évi netadónak megfelelő tandíjért.

Orbán Viktor miniszterelnök a családjával együtt Lausanne-ban van, ahol a lánya, Ráhel egy meglehetősen előkelőnek tűnő vendéglátó-iskola, az École Hoteliere Lausanne diákja – derült ki szerdán. Hogy Orbán az amerikai kitiltási botrány és a netadó miatti felhördülés alatt szakított időt a látogatásra, kedd délelőtt az Index írta meg – a miniszterelnököt a feleségével, Lévai Anikóval látták sétálni –, utána pedig az Abcúg kérdésére a sajtófőnöke, Havasi Bertalan árulta el, hogy Orbán az őszi szüntet kihasználva a családjával tölt néhány napot a svájci városban.

Azon pedig már a 444 kajánkodik, hogy Ráhel tandíja École Hoteliere Lausanne-ban a 12 hónapos képzésért potom 59 ezer svájci frank. amely átszámítva 15 millió forintnak, vagyis 21 500 havi – 1800 évnyi – netadónak felel meg.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.