Deutsch: Nettó büdösbogarak provokációja a székház-támadás

Az internetadót ellenzi, annál jobban már csak a tüntetőket utálja.

Elítéli az internetadó bevezetését Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő, szerinte az az igazság, amit pártja már 2008-ban elmondott. Ehhez képest a következőket gondolja a tüntetésről, amely céljával egyetért.

"Az elmúlt évek valószínűleg legnagyobb kormányellenes tüntetése" volt a tegnapi, írja lelkendezve az index - ismerjük el, valószínűleg igazuk van. Szabad ország szabad polgárai szabadon mondták el a véleményüket - ez így van rendjén, ismerjük el. Komoly kormányellenes demonstrációt is csak a kormány és nem az ellenzék tud "szervezni" - hát, ezt is el kell ismerni.

Az internetadó elleni vasárnapi tüntetésen a Fidesz székházánál szerinte futballhuligánok, a „maradék Demszky- és Magyar Bálint-fan urbánus értelmiségiek", „annyiraalternatívultraliberálisfiatalvagyokhogymégacsengőhangomisegytarrbélafilmnegyvenkilencpercesbetétdala" pulcsisok és a „Vadai Ágnes igaz és jó politikus szekta tagjai" vonultak ki és rendeztek „közös, demokratikus pogromot".

A székház elleni támadást Deutsch „az épületnél őrjöngő nettó büdösbogarak provokációjának" minősítette. Kitért arra is, hogy jelen volt a tüntetésen André Goodfriend, az USA budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője. Szerinte ezzel „egy ötödvonalbeli CIA ügynökből lett agent provocateur lett a magyar baloldal ideiglenes vezetője".

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.