Az RTL nem tekinthette meg az Orbán-közeli disznókat

Felcsúti állatfarmon folytatódott Havasi Bertalan tahóság-maratonja.

Orbán Viktor egyszerre két állattelepet is átadott még kedden: Felcsúton Flier János vállalkozó marhatelepét avatta fel, majd Felcsútdoboz mellett jóbarátja, Mészáros Lőrinc polgármester mangalicatelepét adta át. Ennek önmagában még kevés hírértéke lenne - ezért sem számoltunk be róla eddig -, most viszont kiderült, hogy az átadóról kizárólag a kormányhű közmédia tudósíthatott, sőt a kormányhoz mostanság kevésbé hű RTL Klubot alpári stílusban küldték el a rendezvényről.

A Comment.com számolt be róla, hogy a kereskedelmi csatorna stábját nem engedték be "sertésföldére". Ezt Orbán Viktor sajtófőnöke, a bunkóságáról és szervilizmusáról elhíresült Havasi Bertalan a következőképpen indokolta az RTL-nek: "technikai és állategészségügyi előírások nem tették lehetővé, hogy a teljes magyar média megjelenjen az átadón".

Havasi Bertalan tahóság-maratonjának ez már a sokadik állomása volt, alig győzzük követni. Legutóbb a Die Welt-et próbálta meg kioktatni, előtte pedig az egész magyar sajtónak beszólt, azt próbálva bizonygatni, hogy nem is takarták ki főnökét az EU-csúcsról készült családi fotón. Korábban Sopronpusztán sikerült bunkóságával egy mikrofonos kokit kiharcolnia egy türelmét vesztett tudósítótól, előtte a HVG riporterét oktatta ki, és többször testőrt játszott, testi épségét "kockára téve" védte szeretett vezérét az újságíróktól. A híres tusnádfürdői pöcsözős incidensről pedig nem lehet elégszer megemlékezni.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.