Bontás, ordibálás, elkeseredett hangulat a Ligetben

Helyszínen lévő tudósítónk szerint a területet körülvevő kordon bejáratát raklapokkal elbarikádozták, a Ligetvédőktől 30-50 ember képviselteti magát jelenleg.     

Hivatalos riadólánc még nincs, de egyre fokozódik a helyzet, a biztonsági emberek és a Ligetvédők ismét összecsaptak. A zöldterületet védőket nem engedik be a helyszínre, pedig néhányuknak személyes tárgyaik (napelem, laptop, telefon) vannak a területen, ahonnan bontási zajok hallatszanak.

Egy biztonsági ember azt mondta, az embereknek bőven lett volna idejük elvinni a dolgaikat, és a Ligetvédők csupán azért vannak ilyen paprikás hangulatban, mert a DK és az MSZP feltüzelte őket. Erre a Ligetvédők dühösen kiabálták vissza, hogy ennek nincs köze az emberek pártállásához, tagjaik között a szélsőjobbostól a szélsőbalos beállítottságig minden előfordul. A biztonsági emberek ugyanakkor narancssárga, Hungary feliratú pólóban vannak. 

Míg a Kertemnél zajlik az élet, a Közlekedési Múzeumnál sokáig csönd volt. Fél 11 körül itt is megkezdődött a bontás, de a jelek szerint nem alakult ki a másik helyszínhez hasonlóan feszült helyzet..

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.