Bochkor és Jakupcsek is nemet mondott a TV2-nek

Friderikusz Sándor távozása után az Összezárva Friderikusszal című műsort mindenképp meg akarta menteni a TV2. A Bors úgy tudja, a csatorna megkereste Jakupcsek Gabriellát és Bochkor Gábort is, ám mind a ketten nemet mondtak.

A Bors információi szerint, amikor Friderikusz Sándor bejelentette, otthagyja a TV2-t, a csatorna gyorsan próbálta menteni a menthetőt. Állítólag az MTVA-tól december végén elküldött Jakupcsek Gabriellát és Bochkor Gábort is megkeresték, azonban mind a ketten visszautasították az ajánlatot. 

Friderikusz március 23-án jelentette be, hogy otthagyja a tévécsatornát. Mint írta, az Összezárva Friderikusszal című műsor áprilisi folytatásához már minden előkészület megtörtént, és bár a következő kilenc adásra szóló szerződést még nem írta alá, az első felvételt most hétvégére tervezték. 

A TV2 pénteken közleményben a következőt írta: "Nem folytatódik a TV2 Összezárva Friderikusszal című műsora. A sikeres formátum Friderikusz Sándor személyére épült, így nem veszi át másik műsorvezető a legendás televíziós helyét. A korábban bejelentettekkel ellentétben a TV2 nem tűzi műsorára a harmadik évadot".

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.