Most az Orbán-esküvőt szedte szét az RTL Klub

A kereskedelmi csatorna kedden is folytatta ellentámadását a kormány ellen.

 Az Orbán Ráhel esküvőjén történt telefonlopás feldolgozásával folytatta a kormány számára kínos témák boncolgatását az RTL Klub.  Ahogy arról korábban beszámoltunk, a kereskedelmi tévécsatorna – amely korábban jóval ritkábban dolgozott fel politikai témákat hírműsoraiban – a reklámadó bevezetését követően lendült ellentámadásba, és egy hete sorozatban tálal a Fidesz számára kínos ügyeket.

Népszabadság

Az RTL Klub – amely a reklámadó legnagyobb befizetője – eddig többek között Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester látványos meggazdagodásáról és Orbán Viktor édesapjának vállalkozásairól számolt be részletesen, de pellengérre állították a kertévéket társadalmilag károsnak bélyegző fideszes Gulyás Gergelyt is, mondván a politikus korábban ingyenjegyet kért és kapott az X-Faktor döntőjére, amit élőben nézett végig.

Kedden a sort az Orbán Viktor lányának esküvőjén történt lopási üggyel folytatták, amelyben a rendőrség – az ellopott mobilok értékéhez képest – példátlanul nagy erőket mozgósított. A Népszabadság is beszámolt korábban a nyomozás furcsaságairól, például arról, hogy az esküvőn dolgozóktól DNS-mintát vettek, s hogy a nyomozással a Nemzeti Nyomozó Iroda életvédelmi osztályát bízták meg.

Ezt a szálat kapta fel az RTL Klub is (pár hetes késéssel): keddi riportjukban bemutattak egy nőt, akinek szintén ellopták a telefonját, mégsem kereste ekkora erőkkel a rendőrség. Arról is beszámoltak, hogy a DNS-vizsgálatok költsége 4 millió forint volt, míg a két ellopott mobilé 250 ezer forint. Arra is kitértek a riportban, hogy a DNS-vizsgálatot ez ügyben bezzeg gyorsan lefolytatták, míg például az ároktői rablógyilkosokat azért kellett kiengedni az előzetesből, mert nem végezték el időben a DNS-teszteket. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.