Bayer Zsolt kiakadt a Hírcsárda álcikke miatt

Bayer Zsolt be akarja perelni a Hírcsárdát, miután az álhírportál egy álpublicisztikát közölt a nevében. A cikk szerzőjét és a benne szereplő képet azóta megváltoztatták.

Máyer Z. Solt: „Akkor vásároljatok, zsidók!” – ezzel a címmel szerepel álpublicisztika a Hírcsárdán. A cikk tegnap még Bayer Zsolt nevével és képével volt kint a portálon, ma azonban az Ózból ismert bádogember siránkozik a vasárnapi boltzár eltörlésén.

Hétfő este Bayer Zsolt is kiszúrta a Hírcsárda publicisztikáját, ami miatt lépéseket tervez:

„Miután most már ismerőseim tucatjai hívtak fel, kénytelen vagyok az alábbi közleményt nyilvánosságra hozni. A Hírcsárda című szennyportál ma megjelentetett egy cikket, ezt:

BAYER ZSOLT: „AKKOR VÁSÁROLJATOK ZSIDÓK!”

A cikk alá odatették a fényképemet is. A cikket azóta átvette a reflektor.hu, és fent van a hírstart oldalán is, valamint facebookozók tömegei osztották meg, mind-mind úgy, mintha az én írásomról lenne szó. Ezúton közlöm, hogy nevezett íráshoz semmi közöm, attól elhatárolódom, és amennyiben a hírcsárda nem távolítja el, úgy megteszem a megfelelő lépéseket.”

A Hírcsárda Bayer Zsolt blogbejegyzése után jobbnak látta megváltoztatni a cikket. A portál a Facebookon egy helyreigazítást közölt:

HELYREIGAZÍTÁS Előző posztunkban tévesen állítottuk, hogy publicisztikát vásároltunk Bayer Zsolttól. A valóság ezzel szemben az, hogy sohasem fizetnénk Bayer Zsoltnak.

Közzétette: HírCsárda – 2016. április 11.
Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.