Baseballütővel fenyegették az Együtt-PM aktivistáját Marcaliban

Egy férfi azzal fenyegette meg a pártszövetség aktivistáját, hpgy ha a nő nem hagyja azonnal abba a ragasztást, előveszi az autójából a baseballütőt,
A középkorú nő Marcaliban az önkormányzat által kihelyezettnek vélt úgynevezett vadplakáthelyekre ragasztotta az Együtt-PM szövetséget népszerűsítő keskeny plakátokat. Más választási hirdetményt nem takart le, azokat minden esetben a Fideszéi mellé ragasztotta - írta a pártszövetség, hozzátéve, hogy ez legális, a kampányolásban bevett módszer.

Eközben egy autó állt meg a nő mellett, kiszállt egy férfi, és „minősíthetetlen hangnemben” fenyegetőzni kezdett. Azt mondta, hogy azok a Fidesz plakáthelyei, és ha a nő nem hagyja azonnal abba a ragasztást, előveszi az autóból a baseballütőt, és azzal úgy megveri, hogy ottmarad - ismerteti az Együtt-PM.

A pártszövetség aktivistája feljelentést tett a rendőrségen. Az Együtt-PM felszólítja a Fideszt, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ilyen többé ne fordulhasson elő - olvasható a közleményben. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata vizsgálja az eset körülményeit.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.