Azurák Csaba a TV2 Aktuális műsorainak főszerkesztője

2015. március 25-től a Tények műsorvezetőjét, Azurák Csabát nevezték ki a TV2 Aktuális műsorainak főszerkesztőjévé - közölte a csatorna.
A közlemény szerint Azurák Csaba a Kodolányi János Főiskolán végzett angol-kommunikáció szakon 1998-ban, később elvégezte a Budapesti Corvinus Egyetem politikai szakértő képzését is. 1997-től 2001-ig a Magyar Rádió munkatársa volt, 2001 óta tagja a TV2 csapatának. Először a Naplóban szerkesztőként, majd műsorvezetőként dolgozott, ezt követően a Mokka című reggeli magazint vezette, 2009 óta pedig a Tények műsorvezetője. A TV2 Aktuális műsorainak főszerkesztőjeként irányítása alá tartoznak a Tények, a Mokka és az Aktív című műsorok, emellett továbbra is látható lesz a képernyőn, a Tények műsorvezetőjeként.

- Nagy megtiszteltetés, hogy rám bízták a TV2 Aktuális műsorainak főszerkesztői feladatát. Szinte az összes infotainment műsorban dolgoztam az elmúlt 15 évben, így pontosan ismerem a bennük rejlő értékeket és lehetőségeket. Célom, hogy a TV2 hírműsorainak nagyszámú lojális nézőtáborát ebben az évben tovább növeljük, és érdekesebb, izgalmasabb, vonzóbb műsorokat készítsünk. Mindehhez megvan a kiváló csapat – mondta Azurák Csaba, a TV2 Aktuális műsorainak főszerkesztője, a Tények műsorvezetője.

A mai nappal megszűnik a Tények főszerkesztői pozíciója és ezzel egy időben távozik a TV2-től Gábor László.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.