Az Együtt-PM Felcsuti kilépéséről: fura fintora az életnek

Fura fintora az életnek, hogy épp azon a napon beszélt nyilvánosan Felcsuti Péter az Együtt 2014-ből történt kilépéséről, amikor elkezdődött egy összellenzéki demonstráció szervezése - reagált az Együtt-PM.

Felcsuti Péter kedden az ATV reggeli műsorában beszélt arról, hogy augusztus közepén kilépett Bajnai Gordon pártjából, mert nem értett egyet azzal, ahogy az az ellenzéki együttműködést kezelte, szélesebb összefogást szeretett volna, ám ezzel a véleményével egyedül maradt.

Az Együtt-PM sajtóosztálya az MTI megkeresésére azt írta: sajnálják, hogy Felcsuti Péter már nem akar aktívan politizálni a szervezetben, szakpolitikai programjaik kidolgozásában azonban továbbra is részt vesz.

"Fura fintora az életnek, hogy erről épp azon a napon beszélt nyilvánosan, amikor elkezdődött egy olyan összellenzéki demonstráció szervezése, amelynek keretében október 23-án minden demokratikus ellenzéki erő együtt áll színpadra és mutatja meg az Orbán-rendszernek, hogy van erő és alternatíva vele szemben" - közölték, hangsúlyozva, továbbra is azon dolgoznak, hogy jövő tavasszal a lehető legerősebb kormányváltó szövetség mérje össze erejét a Fidesszel.

Felcsuti Péter egyike volt annak a harminc embernek, aki márciusban létrehozta az Együtt 2014 Választói Szövetség Pártot, amely ma Együtt - A Korszakváltók Pártja néven működik. A bankszövetség korábbi elnöke tavaly októberben Bajnai Gordon Haza és Haladás Egyesületének is alapítója volt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.