Az iskola folyosóján verték meg gyerekük tanárnőjét

Egy egyik tanuló anyja ököllel vágott a tanárnő arcába egy pesterzsébeti általános iskolában hétfőn, miután elfajult közöttük a folyosói vita.

A szülők azt állították, hogy a tanárnő megverte a gyereküket, illetve nem avatkozott be, amikor két másik tanuló támadt rá. Az iskola biztonsági kamerái nem rögzítettek ilyen esetet.

Azt viszont igen, amikor a feldühödött szülők rátámadtak a tanárnőre. Az RTL Híradója kedden hozta nyilvánosságra a felvételt, amelyen látszik, ahogy a szülők és egy harmadik személy nekiesnek a tanárnőnek. Először csak kiabáltak az oktatóval, de ezzel nem elégedtek meg. A gyerek anyja végül a tanár arcába ütött. A tanár erre el akart menni, de az egyik férfi a hajánál fogva visszarántotta. Végül egy másik tanár sietett a kollégája segítségére.

A tanárok kihívták a rendőrséget, de mire a járőrök kiértek, a család elmenekült. A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást, eddig két embert hallgattak ki gyanúsítottként.

A tanár azt mondta az RTL Híradójának, hogy nem adja fel, marad a pályán, és egyelőre inkább az izgatja, hogy mi lesz a tanítványaival, akik közül vannak olyanok is, akik alig tudnak beszélni, mióta látták, ahogyan verik az oktatójukat. A pedagógus egyébként kedden vette volna át a 35 éves munkájáért járó elismerést, de a bántalmazás miatt nem tudott ott lenni az átadórendezvényen.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.