Az ATV lenyomta a TV2-t a tüntetés élő közvetítésével

Kiemelkedő nézettséget produkált kedd délután az ATV a pedagógustüntetés közvetítésével, a felnőtt lakosság körében (18+) több mint 400 ezren nézték végig a több mint 3 órás, élő közvetítéssel vegyített stúdióműsort. A kormányellenes tüntetés utolsó perceit fél 6 tájékán 600 ezren kísérték figyelemmel.

A délután 3-tól háromnegyed 6-ig tartó műsorsávban a felnőtt lakosság körében az RTL Klub volt a legnézettebb, az ATV második helyre jött fel, jócskán megelőzve a TV2-őt, a Duna TV-t és az M1 hírcsatornát is. A délutáni sávban a TV2-őn a Kung Fu Panda 2 című amerikai filmet csaknem 200 ezren, a Duna TV-n a budapesti nemzetközi cirkuszfesztiválról készült összeállítást több mint 250 ezren, az M1 hírcsatornát pedig közel 120 ezren nézték.

Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója lapunknak azt mondta, a tüntetés élő közvetítése a várakozásoknál is nagyobb nézettséget produkált. A hírigazgatónak az a tapasztalata, hogy rendkívüli események élő bemutatásával kimagasló eredményeket tudnak elérni. Emlékeztetett arra: a 2014 végi internetadó- és kormányellenes tüntetések idején az élő közvetítések is kiemelkedő nézettséget hoztak az ATV-nek.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.