Eldugta a Fidesz-buktát a köztévé

Az állami tévé hétfő esti fél nyolcas híradójában csaknem fél óra elteltével mondták be a veszprémi időközi választás végeredményét, hogy Kész Zoltán legyőzte a fideszes Némedi Lajost, s ezzel megszűnt a Fidesz-KDNP kétharmados többsége.
A híradó első riportja az egészségügy átalakításáról szólt, a második pedig arról, hogy ötéves csúcson vannak a születési adatok. Tíz perc elteltével beszámoltak arról, hogy Sopronkövesden lesz Európa legnagyobb biztonságiöv-gyára, majd kedvező elemzői véleményeket soroltak a magyar gazdaság pénzügyi helyzetéről.

Háromnegyed nyolckor a rokkantnyugdíjasok foglalkoztatásáról, aztán a társasházak felújításához kapható támogatásokról számoltak be. Visszatérő kifejezésként hangzott el a rezsicsökkentés. Már húsz perc, s sehol a veszprémi választás. Újabb riport következett, változnak az elektronikus közúti ellenőrzési rendszer szabályai, majd egy másik arról, hogy kormányzati szempontból sikeres volt az online pénztárgépek bevezetése.

Öt perccel nyolc óra előtt jöttek a külpolitikai hírek, majd újra belpolitika. 19 óra 59 perckor Németh Balázs műsorvezető beolvasta a veszprémi választás végeredményét, Kész Zoltán nyilatkozatát, s a pártreakciókat. Még néhány pártokkal kapcsolatos hír, utána rendőrségi hírek, Oscar-gála, Fölszállott a páva előzetes, sport, időjárás, elköszönés.

Ez megint egy szégyenletes teljesítmény volt. 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.