„Mindenki megtébolyodott?” - közösségi oldalán fakadt ki Alföldi

Alföldi Róbert Facebook-posztban fakad ki a migránsellenes szervezetbe tömörülő romák miatt, holott más roma vezetők szerinte példamutatóan viselkedtek, amikor nem hagyták provokálni magukat a migránsok betelepítése miatt elmaradó segélyekkel.

Két tegnapi hírre reagál Alföldi Róbert a közösségi oldalán. Az egyik a roma polgármesterek közleménye arra válaszul, hogy egyes vezetők felvetették: a migránsok betelepítése után kevesebb segélyt kapnak a romák. Mint írják, „az egész hisztérikus gyűlöletkeltés meggyőződésünk szerint a kormányzat bukott romapolitikáját hivatott eltakarni..."

Az Alföldi Róbert által említett másik cikk a Magyar Időket idézi, miszerint civil szövetségbe tömörülnek az európai romák, hogy egységesen lépjenek fel a migráció ellen.

Erre a két, egymásnak ellentmondó hírre reflektál a színész-rendező. 

„Olvasom, hogy a roma magyar emberek nem dőltek be az aljas provokációnak, hogy megpróbálták kijátszani a „migránskártyát” ellenük. Magas közjogi méltóságok hathatós közreműködésével.

Vagyis dehogy ellenük... most hirtelen velük. Most hirtelen fontosak lettek. Most hirtelen ők lettek a fontosak de nem hagyták magukat felhergelni, mert okosan, józanul, bátran kimondták, hogy miről is szólnak azok a mondatok, hogy nem lesz segély, ha jönnek a migránsok.

(Még egyszer egész pontosan 1294 háború elől menekülő emberről beszélünk.)

Büszke voltam a roma magyar polgármesterek okosságára, emberségére és felnőttségére. Példamutató volt....nekünk nem roma magyar polgároknak.

Aztán......

Ma meg olvasom, hogy migránsellenes szövetséget hoztak létre a romák. Illetve persze, hogy nem az egész roma magyar lakosság, hanem ... nem is tudom kik... Csak a fenébe, ott van az a bizonyos narancssárga... meg a Magyar Idők...

Komolyan tényleg mindenki megtébolyodott?
Ülök és bámulok magam elé...
Hahó, Emberek!!!!!!!

( Alföldi Róbert )

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.