A romákat is kiirtaná a Pride után verekedő nő

A NOL TV „Atrocitások a Pride után” című riportjának elején (0:29-nél) feltűnik egy fiatal nő, aki rövid szóváltást követően többször megütött egy biciklistát, majd amikor a rendőrök megjelentek , azt kiabálta, hogy „ő ütött meg először”. Többen látták azonban, hogy ez nem így történt, volt aki a riportban is hallhatóan ezt közölte is a rendőrökkel.

A hölgy nem ismeretlen a hatóságok előtt. Ő Gy. Zsuzsanna, Facebook profilja szerint fanatikus állatvédő, amúgy szélsőjobbos szimpatizáns. Korábban a közösségi portálon több rasszista képet is közzétett; barátjával náci zászló előtt pózolt, máskor barátnőjével náci karlendítéssel tette ugyanezt a budapesti zsinagóga előtt,  s minden jel szerint ő volt az egyik terjesztője annak a cigánygyerekekről készült csoportképnek, amely egyik képaláírása „fertőző cigány génhulladéknak” nevezte a fotón látható gyerekeket, akiknek a „kiirtásuk ajánlott és kötelező”, a másik szöveg pedig így szólt: „Ne hagyjuk felnőni őket! Ezekből lesznek a gyilkosok!

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Ez, és néhány más kép többeket feljelentésre sarkallt, s Nemzeti Nyomozó Iroda – mint kérdésünkre adott írásos válaszukból megtudtuk, közösség tagja elleni izgatás gyanújával, gyanúsítottként már ki is hallgatta a hölgyet. Barátját, akivel a Facebook-ról az óta eltávolított, de más helyeken, mint például a botrányt kirobbantó C-Press hírügynökség honlapján még megtalálható felvételek egyikén a náci zászló előtt pózol, még keresik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.