A Jobbik szerint az a demokrácia, ahol fekete egyenruhában masíroznak

Hazaáruló kormány, cigánybűnözés, végnapok kontra fegyelmezett, rendezett, magyarságuk miatt üldözött gárdisták – így foglal állást Szegedi Csanád EP-képviselő mai közleményében. Mi nem úgy emlékszünk, hogy a demokrácia csúcsa lett volna az az ország, ahol a barnaingesek szabadon masíroztak, a cigányokat pedig táborokba gyűjtötték.

A Jobbik elítéli a rendőrség fellépését az új Magyar Gárda tagjaival szemben - kezdődik a közlemény. További szavak belőle:

„hazaáruló kormány feltétel nélküli pribékjei", „a diktatúra végnapja közel van", „nagy fájdalommal és összeszoruló szívvel, de ki kell mondanom, hogy 2009-ben Románia demokratikusabb ország, mint Magyarország", „amíg augusztus 18-án a gárdisták egyenruhában, katonás rendben felvonulhattak a Román Köztársaság területén, addig augusztus 19-én a magyarországi rendőrség békésen megemlékező gárdistákat hurcolt el Eger főteréről" „a sokak által már csak ÁVH-nak nevezett rendőrség", „cigánybűnözők szabadon garázdálkodhattak".

Végül: „A Jobbik Magyarországért Mozgalom felszólítja a rendőrséget, hogy a tisztességes, adófizető, hazájukért odaadóan küzdő magyar gárdisták vegzálása helyett számolják fel hazánkban a cigánybűnözést és a parlamenti politikai maffiahálózatot. Figyelmeztetünk minden rendőri vezetőt, hogy a törvény legnagyobb szigorával fogunk lesújtani mindazokra, aki politikai megrendelést hajtanak végre munkájuk elvégzése helyett."

Szerző: Szegedi Csanád a Jobbik EP-képviselője, kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.