A Jobbik az óvodás vitákról és a dedóról

A Jobbik szerint szánalmas, hogy a választások közeledtével a Fidesz és az MSZP "óvodás vitát folytat" Őszöddel kapcsolatban.

Vona Gábor pártelnök csütörtöki sajtótájékoztatóján felszólította a Fideszt és az MSZP-t, hogy "fejezzék be a dedót", szégyelljék magukat és álljanak elő a választási programjukkal, illetve álljanak ki egy hármas miniszterelnök-jelölti vitára. Úgy fogalmazott: a Fidesz és az MSZP eredmények híján nem tud mit mondani az embereknek, ehelyett "azon perlekednek", hogy kinek mi köze az őszödi beszéd kiszivárogtatásához.

Szerinte ez megmutatja a másik két párt kampánnyal kapcsolatos hozzáállását, hiszen csak negatív, sárdobáló kampányban hisznek. Vona Gábor hangsúlyozta: ezzel szemben a Jobbik pozitív kampányt folytat, van programjuk és ezzel akarnak versenyezni a többi párttal szemben.

Az őszödi beszéddel kapcsolatban a Jobbik elnöke megismételte: álláspontjuk szerint abban Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök "elmondta azt, amit mindig is tudtak", hogy az MSZP vezetői hazudnak reggel, délben és este. Vona Gábor azt is szánalmasnak nevezte, hogy a Fidesz négy évnyi kétharmados többséggel nem tudta megoldani "Gyurcsány Ferenc ügyét". Szerinte a Fidesz felelőssége és mulasztása, hogy a volt kormányfő nem állt az igazságszolgáltatás elé. Mint mondta: ennek tükrében különösen "a választók arcul köpése", hogy még mindig az őszödi beszédről szól a kampány.

Kiemelte: mind a Fidesznek, mind az MSZP-nek rossz a lelkiismerete, amiért kormányon nem végezték el a rájuk bízott munkát, a jövővel kapcsolatban pedig nincs elképzelésük, így nem tudnak mást kitalálni, csak egymást dobálják sárral.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.