A tanárok tüntetése miatt csúszik a DK kongresszusa

A tanárok e héten szombatra, a Parlament elé szervezett tüntetése miatt a DK kongresszusa a meghirdetettnél pár órával később kezdődik - hangzott el Gyurcsány Ferenc mai berettyóújfalui fórumán.

Telt házas fórumot tartott mintegy 250-300 érdeklődő részvételével Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke ma a Hajdú-Bihar megyei Berettyóújfalu művelődési központjában, amelyen részt vett a megyéből származó Vitányi Iván kultúrpolitikus, volt parlamenti képviselő is.

Gyurcsány Ferenc többek között a pedagógusok ezekben a hetekben zajló megmozdulásáról beszélt, s kiemelte, hogy ezeket a demonstrációkat nem fölülről irányítják, hanem azok alulról szerveződnek az oktatási rendszer igazságtalanságai miatt. Bejelentette: a tanárok e héten szombatra, a Parlament elé szervezett tüntetése miatt a DK kongresszusa a meghirdetettnél pár órával később, 13 óra után kezdődik.

A rendezvényen Vitányi Ferenc, a 4-es számú választókerület DK-szervezetének vezetője azt mondta: méréseik szerint a térségben egyre nagyobb a támogatottságuk, és a választókerületben a tagság létszáma három számjegyű, míg a szimpatizánsaik száma meghaladja a 10 ezret.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.