A saját udvara után a választáson is kiütötték a decsi képviselőt

A Decs községben vasárnap tartott időközi önkormányzati választáson nem jutott be a képviselő-testületbe a szocialista színekben induló Vaskó Sándor.
A 45 éves faipari vállalkozót a múlt héten, csütörtök hajnalban, a saját udvarán valamilyen kemény tárggyal leütötték, ezért a férfit koponyasérüléssel azóta is ápolják a szekszárdi kórházban. A szocialisták a választási harcokkal hozták összefüggésbe a Vaskó elleni támadást.

A 4300 lelkes település lakói közül sokan kétkedéssel fogadták ezt, s a választási eredmények azt mutatják, ők voltak többségben, mivel Vaskó a 17 jelölt között a voksok alapján a 16. helyen végzett. A vasárnapi választásra azért volt szükség, mert a korábbi testület hat tagjából négy nem tudott együtt dolgozni Antal Zsolt független polgármesterrel, ezért a négyek megszavazták a grémium lemondását.

A mostani választáson Antal megszerezte a voksok háromnegyedét, s úgy tűnik, a testületbe is az ő csapata került be. A rendőrség a Vaskó Sándor elleni támadás után életveszélyt okozó testi sértés kísérletének gyanújával indított nyomozást, gyanúsítottja még nincs az ügynek.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.