A nő, a jobbikos képviselő és a péceli susnyás

Egy fiatal nővel autózott egy budapesti benzinkúttól a Pest megyei Pécel határában lévő bozótosig Volner János, a Jobbik frakcióvezetője és húsz percet töltöttek ott - adta hírül a Ripost internetes portál. Volner, nős és két gyermek édesapja. Állítólag egy ideje már megfigyelték, ezért az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fordult.

Néhány nappal az után küldte be egy olvasó a Volner Jánosról készült fotósorozatát, hogy a lap közzétette „Legyen a Ripost olvasóriportere!" felhívását. A szerző azt állítja, egy benzinkútnál véletlenül futott össze Volnerrel és a társaságában lévő igencsak dekoratív hölggyel. Neki Volner idegessége szúrt szemet, ezért eredet a nyomába.

„Nagyon határozottan vezetett, az volt az érzésem, járt már ott máskor is", állapította meg az önjelölt paparazzo, amikor Volna egy elhagyatott földúton a susnyásba hajtott utasával.

Húsz percet töltöttek ott, közben Volner – aki a motorháztetőn ült, miközben a nő pedig szorosan előtte állt - többször körbenézett. „Mindent jól lehetett hallani", írta az olvasóriporter, de arról már ne számolt be, hogy mit hallott.

Aztán fordult a kocka. Volner kiszúrta a kukkoló paparazzót, és követni kezdte. És eközben a képviselő is készített pár fotót a lesifotósról..

Volner, aki nős és két gyermek édesapja, nem nem tagadta, hogy ő látható a Ripost fotóin, de nem adott magyarázatot a történtekre. Nem kezdett magyarázkodni. Ellenben azt mondta, hogy egy ideje már ismeretlenek váltott autókkal figyelik őt.

Az egyik ilyen figyelő kocsi állítása szerint nemrég a képviselői irodaház előtt is feltűnt, ezért képviselőtársa, a Nemzetbiztonsági bizottsági tag Mirkóczki Ádám segítségével az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fordult. Az AH-t felügyelő Belügyminisztérium illetékesei azonban lapunknak azt mondták, ők erről nem tudnak.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.