A nap poénja ott van az Orbán-kormány Facebook-oldalán

„A magyar rendőrök és katonák ezekben az órákban is védik határainkat az illegális bevándorlóktól” – a legutóbb feltöltött kép szerint ennek érdekében mindent bevetnek – még hordozható tűzoltó-készüléket is.
Újabb „migránsozós" képeket töltött fel a Facebook-oldalára a kormány. A „Megvédjük Magyarország határait" címet viselő albumban ezúttal két gázálarcot és egyéb felszerelések sorát viselő rendőr – katona? – néz szembe a nálunk egyelőre nem létező menekültáradattal.
Forrás: Magyarország Kormánya / Facebook

„A magyar rendőrök és katonák ezekben az órákban is védik határainkat az illegális bevándorlóktól" – olvasható a kép felett. A két, védőruhába öltöztetett alak egyikének kezében vélhetően könnygázgránát vagy gumilövedék kilövésére alkalma fegyver van, a másik meg tűzoltó-készülékkel állná útját a migránstömegnek.

„Még mindig a simogatás a menü" – kommentálta a felvételt egy olvasó. Nem tudni, pontosan mire gondolt, mert a háttérben azért ott áll egy páncélozott szállítójármű is, pengés dróttal felszerelve az elején. Ha az elindul, nemigen fogja simogatásnak venni, aki az útjába kerül.

A poroltó persze tényleg vicces, miként az egész beállított kép is, hiszen menekültek híján semmi másra nem jó, mint hisztériakeltésre. A fenti komment is igazolja: van erre nálunk fogadókészség.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.