"A mi lányaink számukra kurvák" – Nagy Feró is beszállt a kampányba

A Beatrice frontembere egyszer már bemondta a mikrofonba, hogy a migránsok minden nőt meg fognak erőszakolni, de a népszavazási kampány végén ismét ringbe szállt.

Az egykor a Nemzet Csótánya nem túl megtisztelő címmel emlegetett zenész a Lokál című kormánypárti lapnak nyilatkozott, és kijelentette, hogy mindenképpen elmegy, és nemmel fog szavazni az úgynevezett betelepítési kvótáról, a kormány kezdeményezésére rendezett népszavazáson.

„A migránsok többségének egészen más a kultúrája. A mi lányaink számukra k*rvák, főleg ha nem öltöznek burkába" – indokolta döntését Nagy Feró (a modoros kicsillagozást az eredeti szöveg szerkesztője használta). A zenész már az európai rendet is átértékelte: „Azt se felejtsük el, hogy már mi vagyunk Európa! Nem Brüsszel, hanem a visegrádi négyek!"

Nagy Feró emellett felmondta a kormánypárti propaganda egyik legfontosabb elemét, az úgynevezett no-go zónákról szóló tételt is: szerinte 5-10 éve még szabadon lehetett járni Európában, de ma már Londonban „mondták, hogy inkább merre ne menjek", Brüsszelben pedig nem tudtak nem,enni egy katolikus templomba, mert körbe volt kerítve.

„Aki igennel akar szavazni, az miért nem költözik hozzájuk?" – kérdezte a zenész, aki nem állítja, hogy minden egyes migránssal gond lenne, de – Donald Trump fiát idézve – úgy véli: ha van egy cukorkával teli tál, amelyből három szem mérgezett, ő biztosan nem venne belőle.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.