A menekülteket elgázolná, most a kétfarkúak plakátjait tépkedi a jó veszprémi fideszes

Folytatja a menekültek elleni ádáz küzdelmét Stigelmaier Józsefné. Facebook-bejegyzése szerint a Fidesz-KDNP veszprémi önkormányzati képviselője most éppen a kétfarkúak plakátjainak a letépésével szolgálja a pártját.
Stigelmaier Józsefné akkor szerzett országos hírnevet magának, amikor a közösségi hálón megjegyzést fűzött Jeddi Árpád Levente „viccéhez." Jeddi Árpád Levente az a kamionos, aki egy videó tanúsága szerint Calais-nál a ráhúzta a járműve kormányát a menekültekre. A férfi akkor tett szert hírnévre, amikor a Facebookon feltette a „Mi tetszik a migránson?" kérdést, amelyet azonnal meg is válaszolt: „A Scania féknyom." Stigelmaier Józsefné vette a lapot, és hasonló szolidaritással reagált a megjegyzésre: „Én még hátramenetet is kapcsolnék. Biztos, ami biztos."
Fotó: Kétfarkú Kutya Párt

A magyar közállapotokra jellemző módon a Fidesz-KDNP képviselőjének szándéka sokaknak megnyerte a tetszését. Mások azonban azt írták, hangoztatták: ha az önkormányzati képviselőt ezután is vállalja a pártja és a fideszes többségű önkormányzat, akkor az „ordas eszmék" mellett tesz hitet.

A felháborodást követően az önkormányzati képviselő sajnálatát fejezte azért, hogy kommentje „egyes embereket ilyen nagy mértékben" felkavart, ugyanakkor visszautasította a neki küldött „becsmérlő és fenyegető" üzeneteket. Az illegális migráció óriási veszélyt jelent Európa nézve – hangoztatta. A Fidesz-KDNP frakció közleményében látszólag ugyan kénytelen volt elhatárolódni a képviselőnő bejegyzésétől, és figyelmeztetésben is részesítették, plakáttépőként azonban szolgálataira azonban a jelek szerint igényt tartanak.

Stigelmaier Józsefné most ugyanis most azt tudatta ismerősei között a közösségi hálón hogy „Veszprém is tele volt ragasztva" a Kétfarkú Kutya Párt plakátjaival. Csupa nagybetűkkel és sok felkiáltójellel jelezte azonban, hogy „LESZEDTÜK!"

A plakáttépkedéstől a Fidesz egyelőre nem határolta el magát.

Stigelmayer Józsefnét később sikerült elérnünk telefonon. „Hagyjon engem békén” – rázta le munkatársunkat, aki csak a plakáttépkedésről szerette volna kérdezni.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.