A Liberálisok is beállnak a felháborodott ex-fideszes mögé

Kész Zoltán veszprémi független jelölt a baloldal és a liberálisok támogatására is számíthat.

A Magyar Liberális Párt üdvözli, hogy Veszprémben Kész Zoltán személyében sikerült olyan független képviselőjelöltet megnevezni, aki mögé a civilek képesek felsorakozni és akit a helyiek is elfogadnak, támogatni tudnak - közölte szerkesztőségünkkel a Fodor Gábor vezette párt. A Liberálisok Kész Zoltánt közéleti tevékenysége, eddigi munkássága alapján alkalmasnak találja a jelöltségre és esélyesnek a győzelemre. Ezért Fodor a párt vezetősége elé terjeszti, hogy támogassák a kampányban Kész Zoltánt.

Ahogy arról beszámoltunk, Kész Zoltán csütörtökön jelentette be, hogy elindul a februári veszprémi időközi választáson. Személyében olyan ellenjelöltje lesz Veszprémben a jobboldalnak, aki 2004-ben a Fidelitas helyi elnöke volt Navracsics Tibor felkérésére. Egy évvel később azonban már szakított is a Fidesszel, sőt most már a korrupt orbáni rendszer ellen szónokol.

Kész Zoltán jelezte, hogy független jelöltként minden olyan támogatást elfogad, amely a kétharmados hatalom megdöntésének érdekében nem indít ellene jelöltet, és szavazatával őt erősíti - kivéve a Jobbikét. Úgy tudjuk, Kész számíthat a baloldali pártok támogatására is.

Kész Zoltán pályafutásáról és jelöltségéről korábbi cikkünkben olvashatnak.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.