A legfelsőbb politikai körök védik Farkast

A cigány közösség már régóta szeretné, ha Farkas Flórián és sleppje eltakarodna a magyar közéletből, de semmit nem lehet tenni, amíg a legfelsőbb politikai körök védik Farkast - mondta Setét Jenő polgárjogi aktivista a Vasárnapi Híreknek.
Setét szerint Farkasék minden lépéséről tudnia kellett a kormányzatnak, ha máshonnan nem, legalább a sajtóból, ami évek óta ír a most „kitudódott" anomáliákról.

– A kisebbségi önkormányzati rendszer ma olyan, hogy mindig az győz, aki bírja a regnáló kormány bizalmát és támogatását. Ma a hatalom a magyarországi roma közösségen belül 80-100 megyei kiskirály kezében összpontosul. Nekik osztják tovább a kabinet pénzét azért, hogy minden mozgolódást elnyomjanak a saját területükön - fogalmazott Setét.

A Vasárnapi Híreknek adott villámiterjújában a polgárjogi aktivista kijelenti: "Amíg csak a botrányok látszanak, nem foglalkozunk azzal, hogy a közpénzből finanszírozott magyar szakiskolai rendszer (ide terelték a cigány fiatalok 80 százalékát), funkcionális analfabétaként, piacképtelen szakmákkal bocsájtja ki a jövő közmunkásait."
Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.