Igazi neonáci a Jobbik tapolcai jelöltje

A Facebook tanúsága szerint a Jobbik tapolcai képviselőjelöltje, Rig Lajos magáénak vallja a hagymázas összeesküvés-elméletet, miszerint a cigányság a zsidóság biológiai fegyvere. Ezt és a jelenlegi alpolgármester más rasszista, neonáci bejegyzéseit a Kettős Mérce fedezte fel.

Kettős Mérce blog lementette Rig Lajos tapolcai alpolgármester, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje Facebook-bejegyzéseit, amelyeken a jelölt a cigányságról mint a zsidók biológiai fegyveréről elmélkedett.

Rig emellett gyakorta feltett cigánygyűlölő posztokat, csalásnak tartja a az amerikai ikertornyokat ért terrortámadást, "mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben", írja egy hozzászólásban, és megjegyzi: "...ha nem akarja, hogy ősei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"

"Az általános vélekedés – írja Rig a biológiai fegyveres zavaros posztban –, hogy azért kell Magyarország nekik (a zsidóknak), mert itt van víz, meg minden, ami szemnek és szájnak kell. De ez csak egy szempont. A Zsidók halálos veszélybe kerültek mindenhol, ahol nagy számban élnek. Izrael mindig is ellenséges közegben lesz."

A blog arról is említést tesz, hogy a múlt héten a Jobbik mezőtúri jelöltje, Kötél János keveredett cigányozós-zsidózós botrányba, csütörtökön pedig a XIII. kerületi önkormányzat testületi ülésén egyperces néma felállással emlékeztek a képviselők a 93 évesen elhunyt Schweitzer József nyugalmazott főrabbira, azonban a Jobbikos Benke László nem volt hajlandó felállni. 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.