A HM buszokkal hozat gyerekeket Orbán beszédére

A Honvédelmi Minisztérium Nemzeti Rendezvényszervező Hivatala toboroz diákokat a március 15-i állami ünnepségre – szúrta ki a Magyarinfo. A blogon olvasható bejegyzésben az áll: „a hozzánk eljutott levél szerint öt váci iskolából invitálják a HM Nemzeti Rendezvényszervező Hivatala és a KLIK nevében a budapesti állami ünnepségekre a diákokat, minden iskolából tízet, egy kísérővel."

A levél szerint összesen 250 diákot szállítanának Budapestre Pest megyéből. A Magyarinfo információi szerint a szervezők budapesti iskolákat is megkerestek.

A levélhez csatolt melléklet szerint az egész napos program során a diákoknak a Kossuth téri zászlófelvonással indul majd a program, majd a Nemzeti Lovas Díszegység, és a Magyar Honvédség Központi Zenekarának vezetésével átvonulnak a Nemzeti Múzeumhoz, majd Orbán Viktor ünnepi beszéde jön. Ezután következik az ebéd, több családi program, végül pedig a HM országos akciója keretében a gyerekek elszavalják a Nemzeti dalt.

A szervezők jelzik azt: „E kivételes alkalomból a Honvédelmi Minisztérium a vidékről érkező diákok számára buszos utaztatást biztosít" oda-vissza. A blog felhívja a figyelmet, hogy a levél azzal zárul: „Fodor Gábor Tankerületi Igazgató Úr nevében és megbízásából" keresték meg az igazgatókat.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.