"A hazugságkampány tovább rombolja az ország kapcsolatait"

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja arra szólította fel a kormányt, hogy ne terjesszen rémhíreket az önkormányzatokban és ne fenyegesse a rossz anyagi helyzetű embereket.
Szigetvári Viktor pártelnök a témában csütörtöki, pápai sajtótájékoztatója után telefonon az MTI-nek azt mondta: kormánypárti politikusok az elmúlt napokban Gödöllőtől Csepelen át Szegedig több helyen is rémhíreket terjesztenek az önkormányzatokban. A kormánypárt azt hazudja, hogy ha a népszavazás kimenetele kedvezőtlen lesz számukra, akkor az veszélyezteti a szociális bérlakásokban élőket, mert migránsokat telepíthetnek a helyükre - fogalmazott a politikus, aki a Modern Magyarország Mozgalommal (MoMa) és a Párbeszéd Magyarországért párttal közösen szervezett kampányuk során Pápán vett részt egy rendezvényen.

Szigetvári Viktor szerint a hazugságkampány tovább rombolja az ország nemzetközi kapcsolatait. Szégyennek nevezte, hogy az Egyesült Királyságnak tiltakoznia kell amiatt, hogy egy magyar kormányzati kiadvány "hazudik Londonról, hazudik Nagy-Britannia közbiztonságáról", amikor azt állítja, hogy a brit fővárosban úgynevezett no-go zónák jöttek létre, ahová a rendfenntartók erők sem merészkednek be. Magyarországnak az lenne az érdeke, hogy a Brexit után jó kapcsolatokat ápoljunk az unióból távozó Egyesült Királysággal - jelentette ki.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.