A Fidesz szerint a baloldal be akarja telepíteni a bevándorlókat

A Fidesz szerint a baloldal csütörtökön ismét elismerte, hogy el akarja törölni az illegális bevándorlók ellen hozott intézkedéseket és egy állandó elosztási mechanizmusban be akarja telepíteni őket, ezért nem támogatja a menekülttáborok bezárását sem.
A nagyobbik kormánypárt így reagált az MTI-hez eljuttatott közleményében Szigetvári Viktor, az Együtt elnökének nyilatkozatára, aki szerint elhibázott lépés a menekülttáborok tervezett bezárása.

A Fidesz rámutatott: Szigetvári Viktor korábban olyan ellátásokat is követelt a bevándorlóknak, ami még a magyar embereket sem illeti meg automatikusan.

A baloldallal ellentétben azt gondolják, hogy a magyar kormánynak az a kötelessége, hogy megvédje a magyar embereket és megkérdezze őket arról, hogy kikkel akarnak együtt élni, és nem az, hogy Brüsszel és a baloldal bevándorláspolitikáját támogassa - rögzítette a nagyobbik kormánypárt.

Hozzátették: Magyarország, ahogy eddig, ezután is minden valódi menedékkérőt beenged, menedéket és ellátást nyújt számukra a törvényben garantáltak szerint.
Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.